Aktuality

Zobrazeno 41 až 50 z celkem 104 článků.
Kanonýři Kladno

Jakub Bohuslávek pro Český florbal

Jak finále 1. ligy vidí Jakub Bohuslávek a jak soupeř z Butchis? I o tom je článek před startem série na webu Českého florbalu.

Kanonýři Kladno

Reportáž z Kladenského deníku

"V semifinále play-off I. ligy zase pomalu padali do propasti, když s Ústí nad Labem prohrávali ve čtvrtém zápase série 0:3 po dvou třetinách. Pak ale Rumburak zatočil kouzelným prstenem… Vlastně ne tenhle čaroděj, ale kouzelníci v kladenských dresech, protože nastříleli šest gólů a vynutili si výhrou 6:3 rozhodující mač číslo 5." Doporučujeme reportáž z nedělního semifinále na webu Kladenského deníku.

Kanonýři Kladno

Fotogalerie ze semifinále

Na webu Kladenského deníku najdete kromě tradiční reportáže ze sobotního utkání proti Ústí také bohatou fotogalerii.

Kanonýři Kladno

Florbal o víkendu na Kladně

I když se A-tým o víkendu představí v Ústí nad Labem, tak stejně bude na Kladně komu fandit. V sobotu od 12.00 hrají v BIOSce důležitý zápas play off dorostenci, kteří hostí Chodov. V neděli se v hale pořádá turnaj mladších žáků a v odpoledne se v kladenské přetlakové hale představí dorostenci-volnočas. Přijďte kanonýrské týmy povzbudit.

Kanonýři Kladno

Junioři ztratili sérii s Plzní

Junioři Kanonýrů prohráli rozhodující zápas čtvrtfinále B a jejich pouť play off tak končí. Doma nestačili na Slavii Plzeň 5:6 a sérii ztratili 1:2 na zápasy. „Nebudeme se na nic vymlouvat. Dneska od nás tragický výkon. To znamená, že jsme si postoupit nezasloužili. Plzeň velmi dobrá na míčku a poctivá v návratech do obrany,“ řekl kouč Jan Novák.

Kanonýři Kladno

Junioři si vynutili třetí zápas

Junioři Kanonýrů zvládli odvetu ve čtvrtfinále B proti Slavii Plzeň a po vítězství 10:8 srovnali sérii 1:1 na zápasy. Rozhodující zápas odehrají ve středu v hale BIOS od 18.00. "Je to pro nás brutální období, čtyři zápasy ve třech dnech. Kluci toho mají plný zuby, ale jedou. Ukazují vůli, charakter a chuť," řekl kouč Jan Novák.

Kanonýři Kladno

Reportáž v Kladenském deníku

"Suverén Jakub Bohuslávek za zvuků hudby z Rockyho Balboy umíchal zřejmě nejrychlejší kaši, jakou kdy modrá planeta baštila a zavěsil, zatímco sobotní kat Kladeňáků Miroslav Kladivo poznal odvrácenou stranu sportovního života – Ponomarev ho vyčápl a odšpuntoval úlevu a radost Kanonýrů." Na webu Kladenského deníku si můžete přečíst poutavou reportáž ze 4. čtvrtfinále.

Kanonýři Kladno

Junioři v osmifinále končí

Junioři Kanonýrů prohráli proti Spartě i druhý osmifinálový zápas. Tentokrát doma nestačili 1:14 a dál tak postupuje jejich pražský soupeř.

Kanonýři Kladno

Na úvod osmifinále prohra

Junioři Kanonýrů prohráli v úvodním zápase osmifinále se Spartou 3:12. Odveta se hraje v neděli 5. března od 17.00 v BIOSce.

Kanonýři Kladno

Kdo si vybere juniory Kanonýrů?

Junioři se svého osmifinálového soupeře dozví ve čtvrtek ráno. Nicméně je jisté, že v sobotu začnou sérii venku, v neděli se představí před domácím publikem. Výběr soupeře lze sledovat online na webu Českého florbalu.