Aktuality

Zobrazeno 61 až 70 z celkem 105 článků.
Kanonýři Kladno

Přihlášky na jarní kemp a tábor

Na webu Kanonýrů jsou spuštěny on-line přihlášky na tradiční Jarní florbalový kemp a sportovní tábor, které se uskuteční 20. až 24. února 2023. Opět jsou akce otevřeny všem, ne jenom členům Kanonýrů.

Kanonýři Kladno

Bohuslávek absolvoval další soustředění

Jakub Bohuslávek se coby stabilní člen juniorské reprezentace o uplynulém víkendu zúčastnil herního soustředění v Kutné Hoře. Jeho mladší kanonýrští kolegové byli zase pozváni na Kemp talentované mládeže.

Kanonýři Kladno

Přívara o situaci v A-týmu

Dušan Přívara pro Kladenský deník mluví o nelehké situaci, ve které se tým nachází, nicméně je ohledně vyladění hry optimistou.

Kanonýři Kladno

Bachmaier v Kladenském deníku

Kladenský deník přinesl zajímavý text s Matyášem Bachmaierem. Tak si přečtěte, jak se daří našemu Bachymu ve Švédsku.

Kanonýři Kladno

Ve čtvrtek v Brně proti Bulldogs

Ve čtvrtek 20. října čeká A-tým v Brně předehrávka zápasu proti místním Bulldogs. Duel startuje ve 20.00.

Kanonýři Kladno

Bohuslávek opět v nominaci repre

Jakub Bohuslávek zůstává pevnou součástí juniorské reprezentace, kterou příští rok čeká útok na zlatý hattrick. Nominován byl také na listopadový tréninkový kemp, který se koná v Kutné Hoře.

Kanonýři Kladno

Nutná registrace pro streamy z 1. ligy

Pro sledování streamu z utkání superligy a 1. ligy je nyní nutné se bezplatně zaregistrovat na novém webu Českého florbalu. Svaz si od tohoto kroku slibuje zisk přesnějších dat týkajících se sledovanosti, na jejichž základě bude moci dále zkvalitňovat samotné vysílání a přinášet tak ještě více florbalové zábavy.

Kanonýři Kladno

Tři Kanonýři v kádru talentované mládeže

Tři Kanonýři ročníku 2007 (Martin Čermák, Lukáš Hekl a Jakub Kabourek) byli nominování do širšího kádru talentované mládeže BU16 Západ.

Kanonýři Kladno

Úspěšný vstup do baráže!

Junioři Kanonýrů vyhráli nad FBC Plzeň první zápas baráže 6:5 a ve středu od 19 hodin si mohou v hale BIOS v odvetném utkání zajistit postup do celostátní soutěže. Přijďte je povzbudit!