Krátké zprávy

Zobrazeno 51 až 60 z celkem 105 článků.
Kanonýři Kladno

Kdo si vybere juniory Kanonýrů?

Junioři se svého osmifinálového soupeře dozví ve čtvrtek ráno. Nicméně je jisté, že v sobotu začnou sérii venku, v neděli se představí před domácím publikem. Výběr soupeře lze sledovat online na webu Českého florbalu.

Kanonýři Kladno

Kdo sáhne po Kanonýrech?

Jelikož obě předkola 1. ligy skončila po dvou zápasech, dojde k výběru soupeřů pro čtvrtfinále play off už v pondělí 27. února. Kdo sáhne po Kanonýrech, můžete sledovat od 15 hodin na webu Českého florbalu.

Kanonýři Kladno

Vítězný úvod i pro juniory!

Vítězně vstoupili do play off rovněž junioři. V úvodním zápase porazili doma FBC Plzeň 10:6 a vedou v sérii, která se hraje na dvě vítězství, 1:0. Odveta se hraje na západě Čech v pondělí.

Kanonýři Kladno

Junioři na úvod play off proti Plzni

Junioři Kanonýrů se v úvodním kole play off střetnou – podobně jako A-tým – s Plzní. Série startuje v sobotu 25. února na Kladně, o den později se hraje v Plzni. Případné třetí utkání je na programu 1. března opět v BIOSce.

Kanonýři Kladno

Janda v Kladenském deníku

Ohlas ze zápasu s Chomutovem doplněný o slova Dominika Jandy najdete na webu Kladenského deníku.

Kanonýři Kladno

Fotogalerie ze zápasu s Butchis

Na webu Kladenského deníku najdete bohatou fotogalerii ze sobotního zápasu A-týmu proti pražským Butchis.

Kanonýři Kladno

Bohuslávek pevnou součástí reprezentace

Jakub Bohuslávek je nominovaný na únorový turnaj Polish Cup, který je pro juniorskou reprezentaci posledním testem před dubnovým mistrovstvím světa v Dánsku.

Kanonýři Kladno

Junioři nestačili na Bohemians

Junioři Kanonýrů prohráli v dohrávce celostátní soutěže s pražskými Bohemians 7:8. „Dneska jsme se porazili sami,“ komentoval duel kouč Jan Novák.