Krátké zprávy

Zobrazeno 31 až 40 z celkem 104 článků.
Kanonýři Kladno

Čeští junioři bez medaile

Čeští junioři si medaili z mistrovství světa nepřivezou. V dramatickém zápase o bronz prohráli s Finskem po penaltovém 6:7. I tak samozřejmě moc děkujeme Jakubu Bohuslávkovi za skvělou reprezentaci Kanonýrů!

Kanonýři Kladno

Bohouše čeká zápas o bronz

Čeští junioři prohráli na mistrovství světa v semifinále se Švýcarskem 2:7 a v neděli je tak čeká zápas o bronz. Jakub Bohuslávek si znovu připsal asistenci. Nedělní duel Čechů začne ve 13:00 a bude ho možné sledovat živě na ČT sport Plus.

Kanonýři Kladno

Junioři jsou v semifinále

Čeští junioři zvítězili na mistrovství světa i ve třetím utkání skupiny, tentokrát porazili Lotyšsko 4:2. Jakub Bohuslávek opět bodoval. V sobotu čeká celek semifinále.

Kanonýři Kladno

Další výhra a další Bohuslávkovy body

Čeští junioři vyhráli na světovém šampionátu i svůj druhý zápas ve skupině, tentokrát porazili Finsko 7:5. Jakub Bohuslávek si znovu do statistik připsal gól a asistenci. V pátek od 10 hodin dopoledne je pak čeká poslední mač ve skupině proti Lotyšsku.

Kanonýři Kladno

Junioři začali vítězně, Bohuslávek dal gól

Juniorská reprezentace vstoupila úspěšně do mistrovství světa v Dánsku. V úvodním zápase porazili obhájci zlata Polsko vysoko 18:2, přičemž gól a asistenci si připsal také náš Jakub Bohuslávek, který nastoupil ve druhém obranném páru. Ve čtvrtek český tým hraje od 13 hodin proti Finsku.

Kanonýři Kladno

Jak to vidí Bohouš?

Web Českého florbalu přinesl před startem mistrovství světa juniorů rozhovor s kladenským reprezentantem Jakubem Bohuslávkem.

Kanonýři Kladno

Čtvrtý zápas baráže už ve čtvrtek

Karlovy Vary hlásí změnu pořádání čtvrtého barážového utkání. To bylo původně v plánu v sobotu, na západě Čech se odehraje však již ve čtvrtek 27. dubna od 20 hodin. Případný pátý zápas zůstává na programu v neděli, v Karlových Varech by začal v 16 hodin.

Kanonýři Kladno

Jak to vidí Kladenský deník

Reportáž z Kladenského deníku o úspěšném víkendu A-týmu, po kterém má v baráži mečbol.

Kanonýři Kladno

S kým se potká Bohouš

Web Českého florbalu představuje soupeře juniorů na mistrovství světa, které ve středu 26. dubna startuje v Dánsku. Součástí českého výběru je i kladenský talent Jakub Bohuslávek.