Krátké zprávy

Zobrazeno 41 až 50 z celkem 103 článků.
Kanonýři Kladno

Reportáž z Kladenského deníku

"V semifinále play-off I. ligy zase pomalu padali do propasti, když s Ústí nad Labem prohrávali ve čtvrtém zápase série 0:3 po dvou třetinách. Pak ale Rumburak zatočil kouzelným prstenem… Vlastně ne tenhle čaroděj, ale kouzelníci v kladenských dresech, protože nastříleli šest gólů a vynutili si výhrou 6:3 rozhodující mač číslo 5." Doporučujeme reportáž z nedělního semifinále na webu Kladenského deníku.

Kanonýři Kladno

Fotogalerie ze semifinále

Na webu Kladenského deníku najdete kromě tradiční reportáže ze sobotního utkání proti Ústí také bohatou fotogalerii.

Kanonýři Kladno

Florbal o víkendu na Kladně

I když se A-tým o víkendu představí v Ústí nad Labem, tak stejně bude na Kladně komu fandit. V sobotu od 12.00 hrají v BIOSce důležitý zápas play off dorostenci, kteří hostí Chodov. V neděli se v hale pořádá turnaj mladších žáků a v odpoledne se v kladenské přetlakové hale představí dorostenci-volnočas. Přijďte kanonýrské týmy povzbudit.

Kanonýři Kladno

Junioři ztratili sérii s Plzní

Junioři Kanonýrů prohráli rozhodující zápas čtvrtfinále B a jejich pouť play off tak končí. Doma nestačili na Slavii Plzeň 5:6 a sérii ztratili 1:2 na zápasy. „Nebudeme se na nic vymlouvat. Dneska od nás tragický výkon. To znamená, že jsme si postoupit nezasloužili. Plzeň velmi dobrá na míčku a poctivá v návratech do obrany,“ řekl kouč Jan Novák.

Kanonýři Kladno

Junioři si vynutili třetí zápas

Junioři Kanonýrů zvládli odvetu ve čtvrtfinále B proti Slavii Plzeň a po vítězství 10:8 srovnali sérii 1:1 na zápasy. Rozhodující zápas odehrají ve středu v hale BIOS od 18.00. "Je to pro nás brutální období, čtyři zápasy ve třech dnech. Kluci toho mají plný zuby, ale jedou. Ukazují vůli, charakter a chuť," řekl kouč Jan Novák.

Kanonýři Kladno

Reportáž v Kladenském deníku

"Suverén Jakub Bohuslávek za zvuků hudby z Rockyho Balboy umíchal zřejmě nejrychlejší kaši, jakou kdy modrá planeta baštila a zavěsil, zatímco sobotní kat Kladeňáků Miroslav Kladivo poznal odvrácenou stranu sportovního života – Ponomarev ho vyčápl a odšpuntoval úlevu a radost Kanonýrů." Na webu Kladenského deníku si můžete přečíst poutavou reportáž ze 4. čtvrtfinále.

Kanonýři Kladno

Junioři v osmifinále končí

Junioři Kanonýrů prohráli proti Spartě i druhý osmifinálový zápas. Tentokrát doma nestačili 1:14 a dál tak postupuje jejich pražský soupeř.

Kanonýři Kladno

Na úvod osmifinále prohra

Junioři Kanonýrů prohráli v úvodním zápase osmifinále se Spartou 3:12. Odveta se hraje v neděli 5. března od 17.00 v BIOSce.

Kanonýři Kladno

Kdo si vybere juniory Kanonýrů?

Junioři se svého osmifinálového soupeře dozví ve čtvrtek ráno. Nicméně je jisté, že v sobotu začnou sérii venku, v neděli se představí před domácím publikem. Výběr soupeře lze sledovat online na webu Českého florbalu.

Kanonýři Kladno

Kdo sáhne po Kanonýrech?

Jelikož obě předkola 1. ligy skončila po dvou zápasech, dojde k výběru soupeřů pro čtvrtfinále play off už v pondělí 27. února. Kdo sáhne po Kanonýrech, můžete sledovat od 15 hodin na webu Českého florbalu.