Krátké zprávy

Zobrazeno 21 až 30 z celkem 104 článků.
Kanonýři Kladno

Junioři začínají kvalifikaci o celostátní ligu

Do kvalifikace o účast v celostátní lize vstoupí v sobotu tým juniorů. V hale BIOS přivítá od 14.30 Florbal Ústí, v pondělí se pak představí na půdě Sparty. Ve čtyřčlenné skupině, ze které vítěz postupuje přímo a druhého čeká „baráž“, jsou ještě Karlovy Vary.

Kanonýři Kladno

Bachy tři góly za repre do 23 let

Matyáš Bachmaier si o víkendu připsal hned tři góly za reprezentaci U23. Výběr Jana Pazdery v Německu nejprve remizoval se Švýcarskem 4:4, následně prohrál se seniorskou reprezentací Německa 3:6.

Kanonýři Kladno

O Kanonýrech v Kladenském deníku

Na našem tradičním předsezonním setkání s novináři byl i zástupce Kladenského deníku, a tak si můžete přečíst, jaké ambice do nové sezony máme.

Kanonýři Kladno

Vítězná premiéra pro Bachyho

Matyáš Bachmaier zažil vítěznou premiéru v dresu reprezentace do 23 let. Národní tým porazil Finsko 5:4 a Bachy si připsal jednu asistenci.

Kanonýři Kladno

Bachy povolán do reprezentace U23

Matyáš Bachmaier byl nominován na první akci reprezentace do 23 let. Ta odehraje na přelomu srpna a září turnaj v Německu. Koučem výběru je bývalý trenér Kanonýrů Jan Pazdera.

Kanonýři Kladno

Skupina pro Czech Open

Áčko se od 10. do 13. srpna zúčastní tradičního turnaje Czech Open. Ve skupině kategorie PRO se utká se švýcarským Zugem United U23, Slavií Plzeň a superligovým Chodovem.

Kanonýři Kladno

Známe soupeře pro pohár

A-tým zná soupeře i rozlosování základní skupiny Poháru Českého florbalu. V něm se ve čtvrtek 17. srpna utká v BIOSce se superligovou Mladou Boleslaví (19.00). Ve středu 23. srpna odehraje zápas v Ústí nad Labem a 31. srpna doma přivítá rovněž superligový tým Butchis.

Kanonýři Kladno

Kouč Přívara pro Kladenský deník

„Tým prošel dlouhou cestu, ohromně se zlepšoval a získal obrovské zkušenosti. Věřím, že je v příští sezoně zúročí a pojede jako mašina,“ říká v rozhovoru pro Kladenský deník kouč A-týmu Dušan Přívara.