Krátké zprávy

Zobrazeno 21 až 30 z celkem 107 článků.
Kanonýři Kladno

Ferda na trénink repre!

Ferdinand Tomášek dostal pozvánku na jednodenní trénink juniorské reprezentace, který se uskuteční v úterý 3. října v Praze.

Kanonýři Kladno

Kanonýři získali Blažeje

A-tým Kanonýrů posílil 25letý útočník Petr Blažej, který přichází na přestup z SKV Vinohrady. Premiéru si odbude proti Startu98.

Kanonýři Kladno

V poháru proti Strakonicím

A-tým Kanonýrů se ve 4. kole Poháru Českého florbalu utká s celkem Fbc Strakonice, který do další fáze soutěže postoupil po výhře 13:2 nad Světlou nad Sázavou. Duel je zatím plánován na pondělí 25. září od 19 hodin.

Kanonýři Kladno

Junioři začínají kvalifikaci o celostátní ligu

Do kvalifikace o účast v celostátní lize vstoupí v sobotu tým juniorů. V hale BIOS přivítá od 14.30 Florbal Ústí, v pondělí se pak představí na půdě Sparty. Ve čtyřčlenné skupině, ze které vítěz postupuje přímo a druhého čeká „baráž“, jsou ještě Karlovy Vary.

Kanonýři Kladno

Bachy tři góly za repre do 23 let

Matyáš Bachmaier si o víkendu připsal hned tři góly za reprezentaci U23. Výběr Jana Pazdery v Německu nejprve remizoval se Švýcarskem 4:4, následně prohrál se seniorskou reprezentací Německa 3:6.

Kanonýři Kladno

O Kanonýrech v Kladenském deníku

Na našem tradičním předsezonním setkání s novináři byl i zástupce Kladenského deníku, a tak si můžete přečíst, jaké ambice do nové sezony máme.

Kanonýři Kladno

Vítězná premiéra pro Bachyho

Matyáš Bachmaier zažil vítěznou premiéru v dresu reprezentace do 23 let. Národní tým porazil Finsko 5:4 a Bachy si připsal jednu asistenci.

Kanonýři Kladno

Bachy povolán do reprezentace U23

Matyáš Bachmaier byl nominován na první akci reprezentace do 23 let. Ta odehraje na přelomu srpna a září turnaj v Německu. Koučem výběru je bývalý trenér Kanonýrů Jan Pazdera.