Krátké zprávy

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 104 článků.
Kanonýři Kladno

Jiráková o životě ve Švédsku

Na webu Sport.cz vyšel velmi zajímavý rozhovor s reprezentantkou Nelou Jirákovou o jejím životě ve Švédsku.

Kanonýři Kladno

Jiráková na svém čtvrtém MS

Kladenská odchovankyně Nela Jiráková si před startem světového šampionátu v Singapuru povídala o své kariéře s redaktorem Kladenského deníku.

Kanonýři Kladno

Dvě Kladeňačky míří na MS

Dvě kladenské odchovankyně Nela Jiráková a Magdaléna Plášková byly nominovány na prosincové mistrovství světa žen v Singapuru. Gratulujeme a věříme, že nám do BIOSky přivezou ukázat medaili.

Kanonýři Kladno

Kanonýři v Kladenském deníku

"Když Kladno ve sportu sroluje giganty z Brna a Plzně, je to vždycky sláva. Florbalistům se přesně tohle povedlo během čtyř dnů." Aneb reportáž a fotogalerie v Kladenském deníku z posledních dvou zápasů Kanonýrů.

Kanonýři Kladno

Ferda na EFT!

Ferdinand Tomášek byl nominován do juniorské reprezentace, kterou v listopadu čeká turnaj Euro Floorball Tour ve švédském Malmö.

Kanonýři Kladno

V poháru proti Buldokům 26. října

Kanonýři už znají termín 5. kola Poháru Českého florbalu. Tým Bulldogs Brno přivítají v hale BIOS ve čtvrtek 26. října.

Kanonýři Kladno

Ferda na trénink repre!

Ferdinand Tomášek dostal pozvánku na jednodenní trénink juniorské reprezentace, který se uskuteční v úterý 3. října v Praze.

Kanonýři Kladno

Kanonýři získali Blažeje

A-tým Kanonýrů posílil 25letý útočník Petr Blažej, který přichází na přestup z SKV Vinohrady. Premiéru si odbude proti Startu98.

Kanonýři Kladno

V poháru proti Strakonicím

A-tým Kanonýrů se ve 4. kole Poháru Českého florbalu utká s celkem Fbc Strakonice, který do další fáze soutěže postoupil po výhře 13:2 nad Světlou nad Sázavou. Duel je zatím plánován na pondělí 25. září od 19 hodin.